Jordbruk

Jordbruk hos oss

Här finns ett urval av de märken som vi säljer & representerar inom t.ex. lantbrukstraktorer, lant- jordbruksmaskiner, skogsbruksmaskiner m.m.

Du kan också ta dig vidare till respektive leverantörs hemsida för att söka mer information om t.ex. olika modeller, redskap, specifikationer eller tillbehör genom att klicka på "Till leverantören"

 

Med en historik som sträcker sig över 160 år och genom kontinuerlig utveckling har Massey Ferguson blivit ett av de främsta varumärkena inom traktorer och en betydande aktör inom skördemaskiner på en global nivå.

Över 175 000 jordbrukare i fler än 20 länder förlitar sig på oss för finansiering som är skräddarsydd för deras verksamhet.

Jordbruksverksamheten växlar mellan årstiderna. Vi förstår.

Säsongsvariationer. Fluktuerande råvarupriser. Oväntade kostnader. Vi förstår att jordbruk är en verksamhet som hela tiden förändras. Det är därför vi erbjuder skräddarsydd finansiering med flexibla villkor där dina betalningar anpassas efter kassaflödet. AGCO Finance är finansieringsleverantör till AGCO, global ledare inom jordbrukslösningar. Vi har ett nära samarbete med din återförsäljare för att tillhandahålla finansiering för välkända varumärken som Massey Ferguson

Nedan finner du ytterligare utvalda leverantörer, saknar du någon produkt eller leverantör så kontakta oss.