Aktuellt

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 dag sedan
Jämt-Maskin AB

Snygg eller hur ?

Kontakta oss inför din nästa investering, och kom in på en kaffe och prata lite om vad du har för behov.Här kommer en bild på en riktig "Bad boy"!
Bengt Bergs Maskinservice AB som är en del av Willegruppen levererar en Wille 875 som kunden valt att få helt i svart.
Maskinen levereras med en stor mängd redskap och kommer arbeta inom både entreprenad och inom lantbruk. På bilden sitter en sandspridare från Wille och ett balspjut från Norje Smidesfabrik AB.
Kolla in spec och mer information på willegruppen.se
... Se merVisa mindre

Snygg eller hur ?  Kontakta oss inför din nästa investering, och kom in på en kaffe och prata lite om vad du har för behov.
3 dagar sedan
Jämt-Maskin AB

Vi söker servicemekaniker !

Är du utbildad mekaniker, eller har stort intresse och erfarenhet av att skruva maskiner så hör av dig till oss.

Läs mer om tjänsten: www.jamtmaskin.se
... Se merVisa mindre

4 dagar sedan
Jämt-Maskin AB

Praktiskt visning av Vedmaskin från HakkiPilke, samt lastning av stockbord med Flexitrac kompaktlastare.

Tisdag 28/3 kl. 9-16

Självklart bjuder vi på korv och kaffe !
... Se merVisa mindre

Praktiskt visning av Vedmaskin från HakkiPilke, samt lastning av stockbord med Flexitrac kompaktlastare.  Tisdag 28/3 kl. 9-16  Självklart bjuder vi på korv och kaffe !
1 vecka sedan
Jämt-Maskin AB

Nyinkommet:
Beg. K-Vagnen Lastväxlarvagn K-Flex FV 5000 -18
Väldigt bra skick !

Välkommen in.
... Se merVisa mindre

Nyinkommet:
Beg. K-Vagnen Lastväxlarvagn K-Flex FV 5000 -18
Väldigt bra skick !  Välkommen in.Image attachmentImage attachment+5Image attachment
1 vecka sedan
Jämt-Maskin AB

Pöttinger snittvagn Jumbo 8450DB med 65 knivar hemma för visning.

#pöttinger #östersund #snittvagn #jämtmaskin #maskinerjämtland #jordbrukjämtland #lantbrukjämtland
... Se merVisa mindre

2 veckor sedan
Jämt-Maskin AB

I Fredags fick vi leverera en fin Flexitrac 1248 kompaktlastare med snöfräs och skopa till Strömsund. Stort tack för ert förtroende ! ... Se merVisa mindre

I Fredags fick vi leverera en fin Flexitrac 1248 kompaktlastare med snöfräs och skopa till Strömsund. Stort tack för ert förtroende !
2 veckor sedan
Jämt-Maskin AB

Photos from McHale Sverige importörer's post ... Se merVisa mindre

Image attachment
3 veckor sedan
Jämt-Maskin AB

Vedsäsongen är snart igång.

Välkommen in till oss för mer info om Hakki Pilke vedmaskiner.
... Se merVisa mindre

3 veckor sedan
Jämt-Maskin AB

The art of snow removal, Norrland edition ... Se merVisa mindre

4 veckor sedan
Jämt-Maskin AB

Wille redskapsbärare är den perfekta lösningen för att hantera alla arbetsmoment för yttre skötsel och underhåll i stadsmiljöer. Tillverkad i vårt grannland Finland, är Wille den mest sålda redskapsbäraren på marknaden för underhålls- och miljövårdsarbeten i tätorter. Med dess smidiga design är Wille optimal för trånga och livligt trafikerade stadsmiljöer, där snabb arbetstakt är ett måste. Förarens arbetsförhållanden är utmärkta, med midjestyrning och förarhytten placerad i den främre ramen.

Wille redskapsbärare är exceptionellt stark i sin viktklass, och sortimentet omfattar sex storlekar från 2 ton till 7 ton. Den har ca 60 procent högre motoreffekt än på flesta andra hjullastarna i samma viktklass, vilket behövs för att driva redskapshydrauliken och för transportkörning med tunga lass. Körhastigheten är upp till 50 km/h beroende på modellen.

Det omfattande sortimentet av arbetsredskap är en av Wille redskapsbärare största styrkor. Arbetsredskapen är enkla att skaffa och byta och passar perfekt till basmaskinen vilket gör att entreprenaderna är effektiva och trygga att genomföra året runt. Wille är en långlivad investering med ett exceptionellt högt andrahandsvärde. Kvalitet, prestanda och produktivitet är de faktorer som gör att Wille toppar den nordiska marknaden i flera års tid.

Behöver du hjälp med rådgivning inför ditt kommande köp av entreprenadmaskiner? Kontakta Willegruppen så hjälper vi dig att hitta den perfekta redskapsbäraren för dina behov. Vi har maskiner som kan hantera alla typer av uppdrag och arbetsförhållanden, och vi är här för att hjälpa dig att göra en långsiktig investering.
Broddson AB Bengt Bergs Maskinservice AB Boström Maskin Jämt-Maskin AB Värmdal & Traktorservice AB WilleCenter i Stockholm S-O Larsson Maskin
... Se merVisa mindre

Ladda mer